İmam Gazali İmam Hatip Ortaokulu

WEB https://imamgazaliiho.meb.k12.tr
Adres : Yeni Hal Mh. 6068 Sk. No2 Akdeniz/MERSİN Mimar Sinan Ortaokulu yanı
VİZYON : Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek lise öğrenimine hazırlamak; Prestijli liseleri en iyi derecelerle kazanabilecek ve eğitimini iyi bir şekilde sürdürebilecek alt yapıya sahip öğrenciler yetiştirmek; İslâm dininin inançları, ibadet ve ahlâk esasları ile ilgili işleri yürütmek, din konusunda toplumu aydınlatmak ve ibadet yerlerini yönetmek amacıyla kurulan Diyanet İşleri Başkanlığımızda görevlendirilecek nitelikleri haiz din görevlileri yetiştirmektir.
MİSYON : Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştire bilmek.
BAŞARILAR : EBAYI EN ÇOK BEN KULLANIYORUM YARIŞMASI 1. DÖNEM 3.SÜ 2. DÖNEM 1.Sİ 3.DÖNEM 1. Sİ

Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM
Yabancı Dil :